Nyheder


2/9 2014
Som tiden flyver...

Siden sidste opdatering har Pennal Ffaswin fået et lille hingsteføl, Magus Lively late. Han har allerede været et par gange i byen og har ellers gået og hygget sig på folden hele sommeren. Planen er at Ffaswin skal tilrides, når Late er taget fra, for så at blive sat i fol igen i foråret 2015.

Magus Free Secunda har siden april været på sommergræs hos Mie Lund, så hun kunne komme ud og lege lidt med andre ungdyr. Mie synes at Secunda udviklede sig sig rigtig godt og synes at hun skulle med til showklassen ved årets kåring på Dorthealyst. Vi tilmeldte Secunda og håbede hun ville falde i dommernes smag, men forventede ingen ting, da det viste sig at være en stærk klasse. Netop derfor blev glæden så meget større da hun vandt sin klasse og endte med at blive reserve suprême youngstok champion sec. D. Vi er ikke bare stolte over resultatet, men også Secunda's reaktion på hele show-cirkusset. Hun tog alt helt roligt og nød at være med, tiltrods for at det var hendes første show!!!

Pennal Free Bee Junior har i foråret haft travl med stævner og har hver gang imponeret. Hen over sommeren har hun fået en pause, men er nu så små begyndt igen. Meningen er at Tina skal starte hende i dressuren og så skal Maria Ellinghart forhåbentlig ud og starte lidt springstævner med hende.

Junior er heller ikke i år sat i fol, da vi lige nu synes hun skal have lov at være i sporten, da hun elsker at arbejde og gør det rigtig godt. Om hun
så kommer i fol i 2015 må tiden vise.

18.11.2013
Så er efteråret over os, hvilket betyder at Magus Free Secunda er blevet fravænnet, Pennal Freebee Junior er kommet godt i gang med hendes træning og Pennal Ffasiwn går og hygger sig.

Fotografen Mie har været forbi og fået taget lidt billeder af Ffasiwn, så nu er hendes profil helt oppe. Endnu en gang, tusinde tak for dejlige billeder til Mie og showdanes.

Junior deltog i hendes første dressur stævne den 12. oktober efter at have været redet 3 uger siden sin barsel, og glæden var stor da hun red sig ind på en 2. plads med 67.33 % i en klasse med 11 starter. Siden da har Junior været ude og starte yderligere 2 gange i en højere klasse hvor hun har redet til hhv. 66.1 % og 66.3% 0g 67.22 %.

Planen er at Secunda skal med til Mountain and Moorland Christmas show, for at komme lidt i byen og Junior deltager i den Engelske Clinic dagen før. Så har Junior et enkelt stævne til, hvorefter hun får en stævne pause for at komme ud igen i starten af 2014 i en højere klasse.

18.8.2013
Så er sommerferien forbi for ponyer og mennesker på stutteri Magus.

Vi har hen over sommeren sagt farvel til Pennal Touch Of Pink, vi ønsker Louise og familie med denne dejlige lille hoppe og glæder os over at hun har fået et hjem hvor hun både vil blive brugt som ridepony og forhåbentlig, med tiden, som avlshoppe!!

Vores nye hoppe, Pennal Ffasiwn er faldet utrolig godt til, hun er blevet bedste venner med Secunda og de to hygger sig rigtig sammen og der er en dejlig ro på folden, til trods for lidt udskiftning.

I Juli var vi et smut forbi Bjärsjölagård i Sverige med Magus Free Secunda og Pennal Freebee Junior, hvor Junior fik guld og Sucunda fik sølv, en dejlig dag i dejligt selskab.

Junior har været ude og ride et par gange, men starter først rigtig op igen når Secunda er vænnet fra. Uden tvivl noget både hest og rytter ser meget frem til.

Pennal Ffasiwn
Da Tina blev 30 år, fik hun denne fantastiske hoppe i gave fra David og Sian Harris, Pennal Stud.
Ffasiwn er efter den legendariske avlshoppe Pennal Lively Maid, som blandt andet har avlet Pennal Free Dancer, Pennal The Great og ikke mindst Pennal Brynmor. Ffasiwn er barnebarn til Rhystyd Fashion, stamhoppe på Pennal-stutteriet og selvom Ffasiwn er uprøvet i avlen grundet hendes unge alder, glæder vi os meget til at se hvad hun kan levere med tiden.

10.6.2013
Så er årets Roskilde dyrskue overstået, et på mange måder fantastisk dyrskue med dejlige vejr.
Vi havde tilmeldt Pennal Freebee Junior og Magus Free Glabella under den Svenske dommer Gunn Johansson.

Pennal Freebee Junior var først i ringen og viste igen en fantastisk figur og stod fløj sin meget stærke klasse, så glæden var helt enorm.
Magus Free Glabella, som indtil videre i år har haft en fantastisk showsæson, kom ind i ringen med hendes fantastisk ”her kommer jeg” attitude og stod igen fløj.  Begge dyr fik virkelig flotte beskrivelser, men til vores store overraskelse fik de 22 point og var dermed ikke kvalificeret til nogen fælles konkurrencer.

En stor tak til Christina Møllegyden, som endnu en gang viste Junior til helt fantastisk, til Line for at sørge for at alt spillede bagved og til Malene Olesen for endnu en gang at vise Glabella efter alle kunstens regler.

Magus Free Glabella kørte søndag med sin nye ejer hjem til Fyn, vi ønsker Malene hjertelig tillykke med denne dejlige hoppe. Planen er at Glabella skal være Malenes nye ridehest, vi glæder os enormt meget til at følge denne dejlige equipage, og hvem ved – måske Glabella og Junior en dag kommer til at konkurrere mod hinanden i de Engelske rideklasser.

3.6.2013
Som altid, ligger foreningens Fynske Junishow, første weekend i Juni. I år havde vi tilmeldt Pennal  Freebee Junior, Magus Free Secunda og Magus Free Glabella.

Magus Free Glabella var denne gang oppe imod Eskedals Imperial Lady og 2 hingste.  Glabella gjorde en fantastisk figur, men kunne ikke komme uden om den dejlige Lady og stod for første gang i år 2.
Stutteri Eskedal var slet ikke til at komme uden om i år, de endte med at tage supreme youngstock med den dejlige Lady, Res. Supreme med
den ligeså dejlige princess og så reserve supreme sec D. et stort tillykke til Eskedal!!!!

Christina Møllegyden som viste Pennal Freebee Junior, fik det absolut bedste frem i hoppen, men det ændrede ikke på, at Junior bare ikke faldt i dommerens smag og endte derfor på en 3. plads.

Magus Free Secunda gjorde det rigtig godt og endte som Res. Supreme foal, man må sige at den unge dame følger i sin store søsters spor og synes det er helt fantastisk at være med i byen.

15.5.2013
Weekenden den 4. maj var der fynsk plagskue og vi havde valgt at tilmelde Magus Free Glabella. Fredag ankom vi til Stutteri Møllegyden’s fynske afdeling, som altid til en varm velkomst og dejlige bokse til Glabella og hendes følgesvend, Shetlænderen Speedy.

Lørdag viste Glabella sig igen fra sin gode side og vandt sin klasse med en flot beskrivelse og nogle pæne karakterer.  Ingen tvivl om at Glabella synes væsentlig bedre om den større bane og viste noget mere af den gang som vi ved hun har.

Magus Free Secunda, Magus Free Glabella og Pennal Freebee Junior går nu og nyder græsset og solen sammen.  Det er helt fantastisk at se de 2 søstre lege og hygge sig på folden, noget de kan få lov til lidt endnu, inden de alle skal af sted til Roskilde dyreskue.

Møllegyden El-Camino er solgt og rejser snart fra os til hans nye hjem. Vi ønsker hans nye ejere hjertelig tillykke med denne dejligt vallak og er sikker på at de nok skal blive glade for ham!

28.4.2013
Årets første plagskue blev afholdt på Dorthealyst og Magus Free Glabella gjorde en fin figur. Hun vandt sin klasse og opførte sig rigtig pænt. En stor tak til Line og Cookie for en dejlig dag.

7. april 2013
Så kom foråret til Stutteri Magus i form af et lille hoppeføl efter Pennal Freebee Junior og Kildegaards Sir Robert.  Føllet, som endnu ikke er navngivet, er rødt med gennemløbende blis og 3 sokker. Både mor og føl klarede folingen til UG og går nu og hygger sig sammen.

Den 15. marts kom Møllegyden El-Camino til Sjælland, han viser utrolig gode takter og er yderst lærenem. Han har et fantastisk sind, så uanset om det drejer sig om at ride sammen med andre, alene i ridehuset eller på tur i tung trafik, så er ørene fremme og han nyder at arbejde. En fornøjelse at ride.

Showdanes.dk  har i påsken været forbi og tage lidt billeder og endnu en gang er resultatet i top. Billederne vil kunne ses i Glabellas galleri og på følsiden.

1.2.2013           
Så er vi kommet godt ind i det nye år og foråret lurer lige rundt om hjørnet, hvilken dejlig fornemmelse.
Vi venter i år føl efter Kildegårds Sir Robert og Pennal Freebee Junior, et føl vi glæder os rigtig meget til at se. Junior er nu godt 2 måneder fra foling og er så småt gået på barsel fra ridningen, så der er ikke mere dressur undervisning til hende.

Magus Free Glabella er nu blevet 2 år og er efterhånden lige så stor som Junior. Vi glæder os hver dag over dette dejlige ungdyr og håber at hun ikke vokser meget mere, så det er muligt at tage hende med til årets plagskuer.

Ud over føl og plagskuer byder foråret også på en spændende udfordring, stutteri Møllegyden kommer ned med deres 4 års vallak Møllegyden El Camino som skal rides og sælges fra Sjælland. Vi glæder os rigtig meget til at ride denne dejlige kat. 1 pony med en super udstråling og se om vi kan finde det perfekte hjem til ham. Planen er at han skal gå med i foreningens show på Roskilde dyrskue og overtage Juniors undervisning hos Karin Semplerlund.

Pennal Touch Of Pink er stadig oppe i Helsinge hos Christina hvor hun nyder din vokse periode og de dejlige forhold. Det passer hende helt fint at blive nusset om og være eneste hoppe på folden. Planen er at hun skal hjem og rides igen når hun er færdigudvokset.

28.8.2012
Så er sommeren ved at være forbi, høsten er i hus og stalden er klar til endnu en vinter.
Vi har solgt De Busies Battlefield til Maria Wenger, og vi glæder os meget til at følge dem i fremtiden. Maria og Battle er et flot par på ridebanen, og hvem ved – måske ser vi dem i de engelske rideklasser i fremtiden!

Slutningen af juli indeholdt en tur tilbage til Wales sammen med Christina fra stutteri Møllegyden, dels for at se hendes nye hingsteføl Pennal Welsh Brynlee og dels for at tage til Royal Welsh show. Royal Welsh bød på et dejligt gensyn med Pennal Free Dancer, mor til Junior. Dancer stod endnu en gang 2, men var uden tvivl publikums vinder af klassen! På Pennal stutteriet blev der tilbragt en masse dejlig tid med gode venner og ikke mindst Pennal Lightening Lady, som vi solgte tilbage for 2 år siden.  Det var helt igennem en dejlig tur og i fantastisk selskab med Christina, det er absolut ikke sidste gang!

Ridningen er igen startet op med Junior, hun fik en grim skade på det ene bagben i midten af juli og har i den anledning stået stille. Junior er scannet drægtig med Kildegårds Sir Robert til primo april 2013. En stor tak til Bent for at give os muligheden for at sætte Junior i fol med Robert, en kombination vi glæder os meget til at se- og har høje forventninger til!!!

7.7.2012
Siden sidste opdatering er der sket lidt med ponyerne

I weekenden den 8-10 juni var vi på Roskilde dyrskue med Pennal Free Bee Junior som ridehest. Og hvilken weekend!!!
Junior klarede opgaven super og var tilmed så rolig, at hun i sidste øjeblik blev fanebærer under Welshshowet. Hun var med sit rolige sind fuldstændig ligeglad med at blive redet rundt i den store ring, med en flagrende fane om hoved og mange mennesker. Kvadrillen klarede hun også fantastisk og nød turen ud af ringen, ned af midten i fulde drag!

En stor tak til Line og Christina fra stutteri Møllegyden for dejlig selskab og hjælp med grooming. Det ligger billeder i Juniors galleri fra dagen.

Den 1. juli 2012 tog vi til Bjärsjölagård show i Sverige med Pennal Touch Of Pink og Magus Free Glabella. Det var, for os, sæsonens første in hand show, og vi er godt tilfredse med resultatet.

Pink var først inde og stod 2 ud af 2 og fik guld. Glabella var alene i sin klasse, men viste nogle rigtig gode takter og fik guld og blev senere ungdyrs champion sec. D. Dommeren John James fra Sianwood stutteriet var meget imponeret over Glabella og kunne se hende i ride klassen på Royal Welsh om nogle år.

Med denne kommentar fra en International dommer, der selv har vundet rideklasser på Royal Welsh, er vi godt på vej i den retning vi gerne vil – avle smukke dyr der også kan bruges i ridesporten. Der er i Pinks galleri billede af hende fra Bjärsjölagård, taget af Zanne Jedig og i Glabellas galleri, billeder taget af Showdanes.dk.

En stor tak til min trofaste ven Line og ikke mindst til Malene fra Stutteri Gribsvad, som var kommet hele vejen fra Fyn for at showe ponyerne! I gjorde det fantastisk.

18.05.2012
Så er det blevet Maj måned og der er sket en del med ponyerne.
Pennal FreeBee Junior har kvalificeret sig til at ride med til Welshshowet på Roskilde dyrskue og skal ligeledes gå med i Roskilde kvadrillen. Taget i betragtning af at Junior blev tilredet i oktober 2011 og har haft lidt pauser undervejs, så er vi virkelig stolte af hende. Junior har under hele forløbet være utrolig arbejdsvillig og lærenem, og hendes fantastiske sind har igen vist sit værd.

Pennal Touch Of Pink begyndte vi tilridning af slut april og har som Pennal Free Bee Junior vist sig utrolig nem at arbejde med og synes det er fantastisk at få lov at arbejde.  I forbindelse med tilridningen har vi ponyerne stående hos Vivan Ryslinge, militaryrytter og dyrlæge som har nogle enestående faciliteter og Karin Semberlund som dressur underviser.  Så vi rider meget i terrænet og Junior har ved flere lejligheder vist at en Welsh cob hoppe sagtens kan følge med de store fuldblod/varmblod i fri trav!!!

Magus Free Glabella er nu på sommergræs og viser nogle rigtig gode takter, hun har lige nu besøg af Kildegårds Dutchess , mens Pink er i  ridning og Junior til bedækning.

15.01.2012
Så er det blevet 2012, vi håber at alle er kommet godt ind i det nye år!!!

Siden sidste opdatering er der sket en del, Pennal Freebee Junior nyder sin nye tilværelse som ridehest og viser nogle virkelig gode takter – hun er utrolig samarbejdsvillig og lærenem. Ikke at dette kommer til at ændre på at hun skal i fol igen i 2012

Magus Free Glabella har været til Mountain and Moorland foal and youngstock show, hvor hun gjorde en rigtig fin figur, tusinde tak for de flotte ord vi fik med på vejen!!

Jeg vil specielt gerne takke Mormor og Morfar, Møllegyden og Line for et fantastisk 2011, I er virkelige fantastiske!!!

9.10.2011
I forbindelse med fravænning af Magus Free Glabella, valgte vi at sætte Pennal Free Bee Junior i tilridning. Junior er i år tom, da fokus i sommers var at få Glabella rask, efter Roskilde Dyrskue blev hun virkelig syg og fik diagnosen Rhodococcus equi infektion. Det var en lang sej kamp, men Glabella var en lille fighter, som efter 30 dage på medicin og akupunktur begyndte at få det bedre. Hun er nu helt rask og har taget fravænningen uden problemer.

Pennal Free Bee Junior viser nogle fantastiske takter under sadel og hun er en meget let hest at arbejde med. Efter 4 gange i longe, hvoraf 2 var med rytter, gik hun fint og taktfast uden problemer. Planen er at Junior skal rides hen over vinteren og så sættes i fol igen i foråret 2012.

21.9.2011
Sommeren er ved at være slut og vi kan se tilbage på en stille og rolig sommer, for vores vedkommende.
Vi var den 4. juli et smut i Sverige med Pennal Touch Of Pink til det årlige show på Bjärsjölagård. Pink gjorde en fin figur, til trods for at hun mildest talt aldrig har været så flad! Pink stod nr. 2 i klassen, men blev Reserve Youngstock Champion Sec. C og tilmed Reserve Supreme Champion Sec. C, så glæden var stor til trods for den manglende entusiasme fra Pinks side.

Glabella og Junior har gået hele sommeren og nydt græsset, men Glabella er nu i fuld gang med fravænning. Christina fra stutteri Møllegyden var forbi en weekend og fik skudt lidt billeder af Magus Free Glabella, disse kan ses i hendes galleri. En stor tak til Christina for de dejlige billeder.

7.6.2011
I sidste weekend var vi af sted til Roskilde Dyrskue, vi havde valgt at tage Pennal Free Bee Junior og hendes føl Magus Free Glabella med. Det var Juniors andet show og ikke mindst første dyrskue, og tilmed var der flere ”showstærke” hopper i hendes klasse, så vi var spændte på at se hvordan det ville gå!! Junior var flyvende og faldt i dommerens smag, hvilket resulterede i flotte 23. point og en fantastisk beskrivelse og en anden plads– se mere under Juniors resultater.

Glabella gjorde det ligeledes suverænt, hun startede ud med at vinde følklassen for Sec. D og var derved videre til følklassen, hvor hun skulle op i mod bedste Sec. B og Sec. C føl – og sørme om ikke også hun vandt der og derved gik videre til fælles konkurrencen om skuets bedste føl.

En stor tak til Christina fra stutteri Møllegyden for at komme hele vejen fra Aalborg til Roskilde for at vise Junior frem og ikke mindst til Line ”super groomeren” og Majbritt for at hjælpe med ekstra hænder.
Billeder af Magus Free Glabella og Pennal Free Bee Junior kan ses under deres egne sider

18.5.2011
Pennal Annwyl er solgt til familien Gry Kjems.
Vi glæder os meget til at følge udviklingen og ønsker familien tillykke med deres nye pony

12.5.2011
Pennal Annwyl er til salg.
Se mere her

1.5.2011
Den 30. april 2011 fandt årets første plagskue sted på Dorthealyst, og vi havde igen i år tilmeldt Pennal Touch Of Pink. Vi har de sidste par måneder lagt rigtig meget træning i Pink så hun kunne sætte sig muskler og få lagt en god kondi, det vidste sig at være en rigtig god investering!! Pink var igen i en rigtig stærk klasse og glæden var stor da dommer John James fra Sianwood Stud satte Pink først med 9 for type.  Som den eneste 2 års sec. C kvalificerede Pink sig til 2 års championatet, hvor hun udgik lige før oprangering.
Se billeder og beskrivelse fra dagen under resultater

Det er fantastisk at se Bis, Res. Bis, nr. 3 og nr. 4 i finalen samt Res. Bis i hingsteparaden alle gå til Welsh ponyer, kæmpe tillykke til alle!!!

En stor tak til www.showdanes.dk for at kigge forbi og tage lidt fantastiske billeder

25.4.2011
Så blev det også føltid på stutteri Magus!!! 
Fredag den 22. april valgte Pennal Free Bee Junior at fole - til stor overraskelse ude på folden kl. 9.30 med Annwyl og Pink som tilskuere. Vi havde mulighed for at følge med i det hele og spændingen var stor, da Junior og den lille, som kun havde fået hovedet ud af hammen, lå i græsset. Skulle det blive en lille hingst eller en lille hoppe? Glæden var stor da Junior endelig var færdig med at spise det hun skulle, og et yndigt lille hoppeføl kom til syne!!! Magus Free Glabella er rød med sokker og en gennemløbene blis, billeder kan ses under føl.

Pennal Free Bee Junior skal i år bedækkes af Kildegårds Ramses efter Synod Rembrandt, så inden længe skal Junior og Glabella på deres første tur.

Med plagskuerne rundt om hjørnet, er Pennal Touch Of Pink i gang med at blive gjort klar, det bliver spændende at se hvordan hun klarer sig i år!!!

7.4.2011
Efter en lang vinter uden de store opdateringer, er det nu ved at være tid igen.
Vi venter i år føl efter Pennal Free Bee Junior og H-S Morning Star primo april, så Junior er ved at være godt og grundig træt af sin størrelse!
Vi er så småt ved at have bestemt os for hvilken hingst Junior skal på besøg hos i år, men det ligger ikke endeligt fast endnu.
Med showsæsonen rundt om hjørnet, er det også ved at være tid til at lave tilmeldinger og tage beslutninger om dette, så der er masser af ting at tænke over.

8.11.2010
Så er efteråret landet, og det er tid til en lille opdatering igen.

Siden sidst har Pink været en tur med til føl- og plagskue på Bjerregård. Hun var rigtig sløv og tvær i hendes klasse, men vandt. Dommer Rose Mary Philipson-Stow var meget imponeret over mængden af hovskæg og fundamentet på Pink. I championatet livede Pink en del mere op, men det blev ikke til nogen placering. Turen til Bjerregård var for os det sidste show i år og ponyerne har nu fået lov til at være rigtige ponyer uden at skulle klippes, groomes og pudses i hverdagen.

Pennal Free Bee Junior er scannet efter 90. dagen og alt er som det skal være, så hun skal bare have lov til at gå og blive tyk og nyde livet henover vinteren.

Pennal Annwyl har nu et par gange været i sin køresele og i lange liner, Annwyl er umiddelbart rigtig nemt at have med at gøre, og hvis det fortsætter sådan, så er det til næste forår slut med at gå og slappe af. Vi får hjælp af Maibritt Iversen, som har stor erfaring omkring tilkørsel af heste. En verden som er helt ny for os, men meget spændende.

Tina er i forbindelse med arbejdet i Jylland i hverdagene og Martin har overtaget alt omkring ponyerne, dog med fantastisk hjælp fra Maibritt og Line. Ingen tvivl om, at ponyerne synes det er helt fantastisk at Martin har styringen, da han synes at gravide, voksende og søde ponyer skal have mere foder end foreskrevet, dette har resulteret i 25 kg. mere foder på en uge end foreskrevet og ponyer med forventninger om ”snacks” i tide og utide.

Som det kan ses er der nu oprettet gallerier under hver af ponyerne, disse fantastiske billeder er taget af Maria og Mie fra www.showdanes.dk som også står for hjemmesiden. En stor tak til dem, som ikke bare har fantastiske Grand Danois, men også er fantastiske med et kamera

04.08.2010
Vi har den 4. juli været i Sverige med Pink til show på Bjärsjolagård. Beskrivelse og karakterer kan ses under Pinks resultater.

Weekenden den 31. juli-1. august tog vi turen til Viborg til den årlige kåring i Welsh-foreningen. Vi havde tilmeldt Pennel Touch Of Pink og Pennal Free Bee Junior i showklasserne søndag. Pink skulle igen møde Chopin's Money Penny, som jo har klaret sig forrygende hele sommeren. Pink var helt i hopla og gjorde en rigtig flot figur, men endte på 2. pladsen med kommentaren: 'Very nice fillies both of them'.
Juniors klasse var mod toppen af de danske cob-hopper og vi vidste at det var lidt af et sats, da Junior aldrig har været udstillet før, ja, faktisk aldrig været uden for de walisiske græsmarker før vi fik hende. Junior klarede sig rigtig flot og startede med at komme ind på en 2. plads, men måtte ud i en omrunde mod Mailunds Queen Of Benedict. Her gik Junior fuldstændig i stå og ville absolut ikke bevæge sig mere, så hun endte på en flot 3. plads i en virkelig stærk klasse.
Allan fra stutteri Assentorp showede Junior for os og gjorde et fantastisk stykke arbejde, han fik det bedste frem i en nybegynder på 6 år! Det bliver nok ikke sidste gang man ser det par sammen på showbanerne.

Tak til alle dem der havde arrangeret dette arrangement og ikke mindst til det vidunderlige selskab vi havde under hele weekenden.

Mie og Maria fra Showdanes.dk har været forbi og tage en masse dejlige billeder af pigerne. Disse vil snart kunne ses rundt omkring på hjemmesiden. En kæmpe tak til jer for at tage vidunderlige billeder.

27.06.2010
Årets første tur til Wales er nu vel overstået og det var som altid fantastisk. Open day gik fantastisk, stutteri Pennal var det første stutteri af de 3 og omkring 500 var klar til kl. 10 for at se alle hestene. Alt gik som planlagt og de mange timer brugt i ugen op til med at vaske, trimme og groome de 24 udvalgte ponyer var det hele værd da de "blæste" rundt i ringen med nogle af de bedste handlere i Wales.

Billeder fra dagen kan ses på linket fra Welshwelshcobs.com af Milli Peel her:
http://www.welshwelshcobs.com/gs2010.cfm
På samme link kan der ses billeder fra Anthony Booth fra Rainhill stud, som ligeledes har taget billeder fra dagen.

II februar sendte vi Pennal Lightening Lady til England for at blive bedækket med Mitcheltroy Welsh Prince hos Dycott stud. Planen var at hun skulle være kommet tilbage i efteråret, men hun bliver nu i det Walisiske og vi ønsker hendes nye ejere alt held og lykke.

12.06.2010
Sommeren burde være over os, og ponyerne er på døgn fold og nyder det til trods for regn og vind.
Junior er nu scannet i fol til H-S Morning Star og vi glæder os til at se hvad der kommer ud af det, der kommer jo en del føl efter ham, så der bliver en masse at kigge på næste år

Pink er tilmeldt Bjärsjölagård den 4. Juli, det er første gang vi skal derop og glæder os til se det. Vi har stadig ikke besluttet hvad vi/om vi skal have noget med til den Danske kåring i år.

De næste 2 uger skal tilbringes i det Walisiske med blandt andet Welsh Pony and Cob Open Day den 19. Juni hos hhv. Pennal Stud, Trefaes Stud og Menai and Friarly Studs

01.05.2010
Dagen hvor vi skulle til Fyns plageskue for ponyracer med Pennal Touch of Pink.

Denne gang fald Pink ikke helt i dommerens smag og hun tog en 3. plads men med 9 for hendes gang, som den eneste i hendes klasse.
Pink var en smule mere kvik denne gang men er stadig en fornøjelse at have med i byen.
Se beskrivelse og karaktere under resultater

Vores showsæson er nu sat i bero indtil sidst på sæsonen, og ponyerne er så småt ved at være klart til at komme på sommergræs.

29.4.2010
Lørdag den 24. april var dagen for Dorthealyst plagskue i Mørkøv, vi havde tilmeldt Pennal Touch of Pink i, hvad der viste sig at skulle blive dagens hårdeste klasse.

Dette var Pink's første show, da hun som føl gik og hyggede sig på de Walisiske marker med sin mor og de andre føl, så vi var spændte på at se hvordan hun ville reagere.
Vi kunne konstatere at Pink virkelig var lige så let at have med at gøre ude som hjemme, hvilket jo altid er spændende at se med ungdyr.

Pink gjorde en rigtig god figur og vandt sin klasse, en klasse hvor alle 6 fik rød roset af dommerne. Vi er selvsagt rigtig stolte af vores lille Sec. C og glæder os til at se hvad der sker resten af sæsonen, for denne klasse bliver uden tvivl rigtig spændende.
Pink gik videre til 1 års hoppe championatet men var dér meget flad og vi tog turen ud som de første.
Næste show bliver Fynsk plagskue for ponyracer lørdag den 1. maj, hvor Pink også er tilmeldt.
Se billeder og beskrivelse fra dagen under Pinks resultater.

Junior har de sidste 14 dage været nede hos Stutteri Chopin for at blive bedækket af H-S Morning Star. Hun er nu færdigbedækket og vi venter med at tage hende hjem til vi har scannet hende. Når Junior kommer hjem er det lækreste græs klar til pigerne og de vil så småt begynde at komme ud.
Hvornår Juniors første show bliver vil tiden vise, vi har endnu ikke besluttet os for dette, men mon ikke vi skal have hende med i byen i løbet af sæsonen.

3.4.2010
Påsken er over os og vi nyder det dejlige vejr her på stutteri Magus, dog kom den også med en ubehagelig oplevelse og vi stiller i år ikke med Junior og føl i showringen - kun Junior. Dette ændrer selvfølgelig vores planer, men vi prøver at få det bedste ud af det. Junior vil hurtigst muligt blive sendt ned til Stutteri Chopin ved Mie Christiansen for at blive bedækket med H-S Morning Star.

Ellers bliver tiden brugt på at prøve at få Pink klar til årets plagskuer, om vi når det vil tiden vise.
Pink har et helt eminent mildt sind og synes at nyde træningen og gåturene med Martin.

Annwyl skal snart i tilridning og vi glæder os meget til at følge udviklingen med hende under sadel.

20.3.2010
Vi går og venter spændt på at se hvornår Junior beslutter sig for at fole.
Hun er sat til idag.

18.3.2010
Hjemmesiden er i luften.
Tak til Mie & Maria fra showdanes.dk for et fantastisk stykke arbejde.

27.2.2010
Pink er ankommet.
Hun har taget rejsen rigtig fint og hun faldt til ro med det samme. Hun spiser og drikker og er enormt nysgerrig efter de andre heste i stalden.